Boys - Communie

Bij Wellens Men kan u met het hele gezin terecht. Daarom hebben we naast onze uitgebreide herencollectie tevens een ruime selectie jongenskleding. Zowel voor communies, schooldagen als familie-uitstapjes is er een leuke outfit te vinden.

CommuniEkleding

Zoekt u communiekleding voor uw zoon? Of wil u gewoon een casual outfit kopen voor uw kinderen? Bij Wellens Men ontdekt u een ruime keuze aan stijlen en maten. Er is voor elk wat wils. Bekijk zeker onze communiecatalogus voor inspiratie. Klik hier

EEN VOLLEDIG AANBOD

Jongens hoeven echt niet verder te zoeken voor hippe kleding, want in ons aanbod is alles te vinden voor een stoere look. We hebben niet alleen broeken en jassen, maar ook T-shirts, hemden, truien, vesten, polo's, enz. U kan zelfs schoenen bij Wellens Men kopen.

DE BESTE MERKKLEDING

Net zoals bij de heren, halen we voor onze jongenscollectie enkel de beste merken in huis. Daarom vindt u in onze winkel de nieuwste ontwerpen van Kenzo, Scotch Shrunk, , Philipp Plein Petite en Armani Junior. Daarnaast zijn er nog een heleboel andere merken te ontdekken in onze winkel. Kom dus snel een kijkje nemen en ondek zelf ons volledig aanbod.

 
 
SEVENONESEVEN
RED & BLU
KENZO
SCAPA SPORT
SCOTCH SHRUNK
ARMANI JUNIOR
TOMMY HILFIGER
HACKETT JUNIOR
POLO RALPH LAUREN
MONCLER JUNIOR 
JOTT
MARCELO BURLON KIDS
PHILIPP PLEIN PETIT
STATE OF ART KIDS
SUNDEK
ZEYBRA JUNIOR