Shoes

Een outfit is niet compleet zonder een mooi paar schoenen. Gelukkig hoeft u voor stijlvolle schoenen niet ver te zoeken, want wij hebben een ruime keuze aan modellen, kleuren en maten. Ontdek onze schoenencollectie online of in onze winkel in Herentals.

 

 

 

 

 

Fraai en formeel

Zoekt u een zwarte geklede schoen? Of draagt u liever een trendy cognackleurig paar? Welke stijl u ook verkiest, in onze collectie vindt u gegarandeerd formele schoenen die perfect bij uw kostuum passen.

Casual

Ook voor sportieve herenschoenen bent u bij Wellens Men aan het juiste adres. Deze schoenen zijn ideaal voor een dagje in de stad of een uitstapje met vrienden. Ook hier is een overvloed aan keuze.

Onze merken

Om een modieuze en kwalitatieve collectie aan te bieden, halen we enkele topmerken in huis. Bij ons kan u dus terecht voor designer brands als Boss en Dolce & Gabbana. Ook de stijlvolle ontwerpen van Golden Goose en Prada zijn bij ons te vinden. Nieuwe schoenen kopen is kinderspel. Kom eens langs in onze winkel en ga samen met onze medewerkers op zoek naar het perfecte paar. Waar wacht u nog op?

Klik hier voor het ONLINE AANBOD