Trouwcollectie

Heeft u onze Wedding Collection al gezien? In deze collectie vindt u alles voor de mooiste dag van uw leven; kostuums, dassen, schoenen, enz. Ook getuigen en andere gasten kunnen bij ons terecht voor een stijlvol kostuum. Graag nodigen wij u dan ook uit om onze collectie te komen ontdekken.

BEKIJK ONZE FOLDER

In deze Brochure laten wij u graag kennismaken met onze trouwkleding. Deze geeft u een impressie van onze stijlvolle en gevarieerde collectie die onze kledingzaak te bieden heeft.

STIJLVOLLE KOSTUUMS

Met onze trouwkostuums straalt u als nooit tevoren. We hebben namelijk een ruime selectie kostuums, van klassiek tot super trendy met 2 en 3-delige varianten. Onze medewerkers maken u graag wegwijs in het grote aanbod aan stijlen en afwerkingen. Daarnaast zorgen wij ook gratis voor professionele retouches – zo zit uw trouwkostuum als gegoten.

DE FINISHING TOUCH

Wellens Men zorgt ook voor de finishing touch van uw kostuum. In onze Wedding Collection zijn namelijk ook riemendassenpochettenschoenen en manchetknopen te vinden. Door de grote variatie aan stijlen kan u deze perfect afstemmen op de rest van uw kostuum.

WAAROM MEN VOOR WELLENS MEN KIEST

Er zijn een heleboel redenen om uw trouwkostuum bij Wellens Men te kopen. In de eerste plaats hebben we een verrassend uitgebreide collectie waar u gegarandeerd uw ding vindt. Daarnaast kan u rekenen op een uitstekende service. Heeft u wat inspiratie nodig? Geen probleem, want we lanceren elk jaar een catalogus met een overzicht van de nieuwste trends. Handig, niet?

»Ruime keuze in diverse stijlen

»Groot aanbod van accessoires als finishing touch

»Deskundig en eerlijk advies

»Gratis professionele retouches

»Elke zondagvoormiddag geopend (behalve op feestdagen)