Trouwcollectie 2022 Wellens Men

Het ideale trouwkostuum voor mannen vind je bij Wellens.

Het is zover.. De mooiste dag van je leven komt eraan. Je mag het ja-woord gaan geven aan de liefde van uw leven. Jullie zijn bezig met de voorbereidingen; de locatie, de ringen en natuurlijk: het trouwkostuum. Bij het vinden van de perfecte outfit voor je trouwdag helpen wij je graag. Onze jarenlange ervaring, kennis en service zorgen voor een unieke beleving bij het uitkiezen van jouw trouwkledij voor deze belangrijke dag. Door het grote aanbod in merken en verschillende stijlen is er voor iedere bruidegom een mooi kostuum te vinden. Maar niet alleen de bruidegom kan bij ons terecht, ook voor de getuigen, (schoon) vaders, (schoon) broers hebben wij suitekleding. 
Wij hebben een speciale trouwcollectie voor 2022 samengesteld, met prachtig trouwkostuums voor heren, waarin de nieuwste trends op het gebied van trouwmode in terug te zien zijn

Trouwcollectie 2022

Trouwcataloog 2022

Het traditionele pak
Het traditionele pak blijft een onderdeel in de trouwcollectie voor 2022. Een driedelig pak, eventueel met een print of een kleur. Het klassieke driedelige pak wordt steeds vaker gecombineerd met trendkleuren zoals olijfgroen of kobaltblauw, of er wordt gebruik gemaakt van (kleurrijke) printjes om klassiek en modern te combineren. Ook het klassieke driedelige pak in grijs of zwart is nog steeds populair voor de trouwdag.

Ook het tweedelige pak is populair. Vaak met een speciale print, motief of kleur. Dit maakt het trouwpak specialer, voor deze bijzondere dag, en onderscheid het trouwpak gelijk van een pak wat dagelijks naar kantoor gedragen wordt.

Het blauwe pak
Ook een onderdeel van de 2022 trouwcollectie is het blauwe pak. Dat is zeker niet zonder reden, blauw staat bijna alle mannen goed. Een traditioneel driedelig pak in een donkerblauwe kleur, of een modern tweedelig pak met een strik en bretels. Ook kobaltblauw of licht blauw zijn steeds meer te zien bij de trouwpakken. Er zijn veel verschillende mogelijkheden met het blauwe pak, geheel aan te passen op uw wensen 

Wil je onze volledige trouwcatalogus ontvangen? Vraag deze dan snel aan! Ontvang de cataloog onmiddellijk in je mailbox via de optie ‘per mail’ of heb je toch liever een papieren exemplaar? Kies dan voor de optie ‘per post’.

Trouwkostuum op maat

Uw wensen staan centraal bij het kiezen van een trouwpak. Zit er niet helemaal tussen waar je naar opzoek bent of wilt u gepersonaliseerde details toevoegen aan uw trouwpak? Dan is het mogelijk om een trouwkostuum op maat te maken, geheel naar uw eigen wensen. Dit persoonlijke trouwpak heeft bij veel bruidegoms steeds meer de voorkeur. Bij een trouwpak op maat gelden er geen regels en het trouwpak kan tot in de kleinste details aangepast worden. Een modern maatpak kan dan ook vaak na de bruiloft nog gedragen worden.

Wellens Men biedt met deze made-to-measure service de mogelijkheid om uw trouwkledij zelf mee te ontwerpen. Onze modeadviseurs kunnen uw wensen omzetten in het perfecte kostuum voor uw bruiloft. U begint met het kiezen van uw favoriete stof en daarna kunt u kiezen tussen verschillende kleuren, binnen afwerkingen en knopen. Uw trouwkostuum kan zelfs gepersonaliseerd worden met een kleine tekst binnenin het vest. Het maken van een trouwkostuum op maat neemt wat tijd in beslag, maak daarom tijdig een afspraak bij ons.

Meer dan alleen een trouwkostuum kopen

Het trouwkostuum heren is de basis van de outfit voor uw bruiloft, maar de details zijn ook erg belangrijk. Dit maakt de outfit voor de bruidegom helemaal af. Wellens Men biedt het hele totaalpakket aan. Ook voor trouwschoenen en -accessoires bent u bij ons op de juiste plek. We hebben schoenen van merken zoals Floris van Bommel, Dolce & Gabbana, Di Stilo, Prada, Givenchy en meer.

Inspiratie voor je trouwkostuum

Onze nieuwe catalogus komt er snel aan!

Het ideale trouwkostuum vindt u bij Wellens men

Bij Wellens Men staan kwaliteit en service centraal. De kwaliteit ziet u terug in de kleding en schoenen, alleen de beste merken met kwalitatief goede kleding nemen wij op in ons assortiment. Daarnaast houden we de trends nauwlettend in de gaten en hebben we altijd de nieuwste mode in onze winkel hangen. Bij het bezoek aan onze winkel wordt u overweldigd door onze uitgebreide trouwcollectie. Zit hetgeen wat u zoekt er toch niet bij, dan helpen we u graag bij het samenstellen van u trouwpak op maat. Onze deskundige medewerkers zorgen dat het trouwpak als gegoten zit en alle details precies zijn zoals u wenst.

Ook de overige items om u trouwoutfit compleet te maken vindt u bij Wellens Men. We hebben een groot aanbod schoenen en accessoires zoals bretels, dassen en strikken. Terwijl ons personeel uw ideale trouwoutfit samenstelt kunt u wachten in onze gezellige bar. U krijgt een drankje van ons aangeboden terwijl u wacht op uw kleding.

Wilt u meer weten of de mogelijkheden voor uw trouwpak en accessoires bij Wellens Men? We verwelkomen u graag in onze winkel te Herentals!

Vragen? Aarzel niet om ons rechtstreeks te contacteren via onze chat! of via mail.