Trouwcollectie Wellens Men

Trouwcollectie 2019 Banner

Het ideale trouwkostuum voor mannen vind je bij Wellens.

Wanneer je voor je huwelijksdag een bijpassende trouw outfit zoekt, helpt Wellens Men je hier graag bij. Met onze jarenlange ervaring, het groot aanbod in merken en verschillende stijlsoorten wordt het kiezen van een trouwkostuum een unieke ervaring. Vergeet ook de suitekleding niet voor de getuigen, (schoon) vaders en (schoon) broers. Bij elk bezoek aan onze winkel in Herentals word je niet enkel overweldigd door het assortiment maar ook door het aanbod aangepaste schoenen en accessoires zoals bretellen, dassen en strikken die je trouwoutfit afmaken. Het deskundig personeel helpt je graag , alsook de retouches in eigen atelier worden uiterst goed verzorgd.

Trouwcollectie 2019

Trouwcataloog 2019

Ontdek hier een paar combinaties van trouwkostuums voor mannen die we voor jou selecteerden uit onze trouwcataloog 2019. Uiteraard kunnen we niet alle kostuums tonen omdat het assortiment van Wellens Men zo uitgebreid is. Het jonge 3-delige pak (kostuum met gilet) met strik of das is een mogelijke optie, maar vergeet niet dat het ook als 2-delig kostuum kan (vest met broek). Ga voor een stijlvolle look en werk je outfit af met bretellen of een stijlvolle pochet. De kleuren van een trouwkostuum variëren van donkerblauw naar felblauw, koningsblauw, naar grijs of stijlvol zwart. Wil je onze volledige trouwcatalogus ontvangen? Vraag deze dan snel aan! Ontvang de cataloog onmiddellijk in je mailbox via de optie ‘per mail’ of heb je toch liever een papieren exemplaar? Kies dan voor de optie ‘per post’.

Trouwkostuum op maat het kan bij Wellens Men.

Trouwkostuum op maat

Wellens Men heeft buiten zijn ruim aanbod kostuums een made-to-measure service.
Onze modeadviseurs kunnen je wensen omzetten in het ideale trouwkostuum.
Je begint met het kiezen van je favoriete stof en daarna kan je kiezen tussen verschillende kleuren, binnen afwerkingen en knopen.
Dit trouwkostuum kan zelfs gepersonaliseerd worden met een kleine tekst binnenin de vest. 

Maak tijdig je afspraak voor een trouwkostuum op maat!

Inspiratie voor je trouwkostuum